Морквяний крем-суп, бурякові панкейки, фалафель – це лише частина страв з оновленого меню, які відтепер готуватимуть у Меденицькому професійному ліцеї на новій кухні-лабораторії.
Гарячим харчуванням за рецептурою Євген Клопотенко планують годувати дітей в усіх 15 навчальних закладах Меденицької громади. Харчоблок Меденицький професійний ліцей має стати опорною кухнею, звідки приготовані страви відвозитимуть в інші заклади освіти.
Особливістю цієї кухні-лабораторії є те, що учні ліцею, а це близько 400 осіб, можуть навчатися готувати й одразу опановувати професію зі застосуванням сучасних практик.
У новому меню зменшили кількість цукру та солі у стравах, а також хлібних виробів, натомість додали більше овочів, мʼяса та риби. Учні можуть обирати меню.
Фото – “Варто Галицькі новини”
Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews