Анонс консультаційних зустрічей “Консенсус: влада, ВПО, громада”

Як до війни, так і зараз, ВІ “Активна Громада” працює з громадянами й допомагає змінювати життя громад на краще. Значна частина людей на сьогодні є внутрішньо переміщеними особами, які переїхали в інші міста країни. Це мільйони людей зі своїми болями та викликами.

Починаючи з лютого 2023 року в рамках проекту Активна Громада: Право Вибору наша мережа реалізовує Напрямок з розбудови консенсусу в 10 громадах України, мета якого налагодити комунікацію та консенсус для комфортного співжиття представників органів місцевого самоврядування, місцевих громадян та громадян, які знайшли прихисток в громаді. 

Для визначення рівня діалогу та виявлення основних викликів, повʼязаних із взаємодією між ВПО, місцевими мешканцями та представниками органів місцевого самоврядування ми проводимо консультаційні зустрічі з кожною групою. Актуальні питання, виявлені під час цих зустрічей, будуть взяті до уваги під час роботи в межах Напряму з розбудови консенсусу.

Запрошуємо внутрішньопереміщених осіб,  представників ОМС, журналістів, лідерів думок та мешканців міста до діалогу, що відбудеться окремо для кожної з груп 31 травня у форматі консультаційних зустрічей. Деталі та реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjXsGVw2o5IsetBDKuilBCL8MKLXdWQ_IKTotOKIFsNPbVSQ/viewform

Напрям з розбудови консенсусу у громадах реалізовується Активною Громадою від Інституту «Республіка» в рамках проєкту «Право вибору», що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку:


Share this post

scroll to top