Знайшовся інвестор. Дрогобицьку солеварню знову хочуть виставити на продаж

У Фонді держмайна знову заговорили про Дрогобицьку солеварню. Тут не виключають можливість виставити підприємство на продаж, оскільки є інвестор.

Зважаючи на це, днями відбулась зустріч представника Фонду держмайна, інспектора Департаменту економіки ЛОВА, голови Дрогобича Тараса Кучми та директора солеварні Олега Петренка, інформує ДМР,

Наразі підприємство залишається єдиним в Україні виробником солі, оскільки «Артемсіль» припинила свою роботу через повномасштабну війну росії проти України.

Сьогодні Фонд держмайна, в підпорядкуванні якого з 2019 року перебуває підприємство, заявляє про можливість виставлення солеварні на продаж. Поштовхом до такого кроку став інвестор, якого цікавить свердловина підприємства та виробництво солі.

Голова Дрогобича Тарас Кучма наголосив, місцева влада має обмеженні функції впливу на процес приватизації чи продажу держмайна. Однак, як мешканець громади, категорично проти того, щоб Солеварню передали у приватну власність. Для моніторингу думки громадськості цими днями проведуть публічні консультації про майбутнє Солеварні.

Share this post

scroll to top