Дрогобичанина засудили на 5 років за крадіжку з магазину «Сім-23»

Мешканця Дрогобиччини засудили до 5 років ув’язнення за крадіжки продуктів з супермаркету «Сім-23»

Про це повідомили у Львівському апеляційному суді.

Вирок чоловікові винесли у лютому цього року, а зараз його розглянули судді апеляційної інстанції і залишили ухвалу попереднього суду без змін.

«Вироком Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області обвинуваченого визнано винним та призначено йому остаточне покарання у виді 5 років 1 місяць позбавлення волі. Стягнуто з нього на користь держави витрати за проведення товарознавчої експертизи», – йдеться у повідомленні.

Обвинувачений неодноразово судимий, зокрема востаннє – вироком Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 22.02.2022 року. Тоді його звільнили від відбування покарання, встановивиши випробувальний термін – іспитовий строк терміном 1 рік.

Однак чоловік впродовж цього часу не припиняв красти. Впродовж червня-вересня минулого року він щомісяця крав продукцію в торговій залі магазину «Сім-23» у Дрогобичі. Всього він здійснив 6 крадіжок на загальну суму понад 3 тис. грн.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила залишити без задоволення апеляційну скаргу захисника, а вирок суду першої інстанції – без змін.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top