Цієї ночі перестало битись серце дрогобичанки Ірини Турчик

Ірина Турчик авторка понад 100 наукових та науково-методичних праць, брала участь у розробці Державного стандарту початкової загальної та повної загально середньої освіти, є співавтором навчальної програми з фізичної культури 5-9, 10-11 класів.

У ніч на 31 березня 2023 року на 45 році життя перестало битись серце визначної дрогобичанки Ірини Хосенівни Турчик.

Ірина Турчик була професором кафедри теорії та методики фізичного виховання ДДПУ ім.І.Франка, доктором наук з фізичного виховання та спорту.

Брала участь у розробці Державного стандарту початкової загальної освіти та Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти (освітня галузь «фізична культура»). Була співавтором навчальної програми з фізичної культури 5-11 класів, збірника завдань для Державної підсумкової атестації з фізичної культури, співредактором закордонного наукового часопису «Life and Movement» (Польща). Упродовж останніх років досліджувала освітню політику країн світу з формування здоров’я учнів на уроках фізичної культури.

Ірина Хосенівна була членом журі третього туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінації «Фізична культура» (2012), очолювала журі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» (2013), журі обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури і спорту (2014).

Захоплювалася вивченням англійської мови, любила подорожувати.. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Ірини.. Вічна пам’ять.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top