Вода в Бориславі у вихідні подається цілодобово

Влада Борислава повідомила про те, що вже кілька тижнів мешканцям міста вода у вихідні дні тижня подається цілодобово. Робота йде наразі у тестовому режимі.

“Тижневі відключення мешканців Борислава від водопостачання – в далекому минулому. КП «Вододар» виходить на стабілізацію ситуації з подачею води населенню і впроваджує нові покращення у забезпеченні своїх абонентів водою.

Проведені роботи із заміни водопроводів, модернізація обладнання, дистанційна диспетчеризація та інші планомірні заходи дозволили нам збільшити тривалість подачі води мешканцям міста. Вже кілька тижнів у вихідні дні ми у тестовому режимі змогли подати воду цілоденно на мережу міста”, – повідомив міський голова Борислава Ігор Яворський.

З метою аналізу та внесення коректив в систему подачі води голова міста звертається до абонентів «Вододару» з проханням повідомити, якщо у суботу на неділю відсутнє цілоденне водопостачання. Просить також про відгук тих, хто зауважив за останній період покращення у тривалості подачі води.

Чинним у Бориславі залишається графік водопостачання: щоденно з 6.00 до 9.00 та з 18.00 до 21.00. 

Влада міста сподівається, що цей графік найближчим часом буде розширено

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top