У Трускавці розпочалася найбільша конференція для волонтерів

У Трускавці розпочалася найбільша всеукраїнська конференція для волонтерів, яку проводить Volunteer Community. Участь у ній беруть майже 600 волонтерів з чотирьох країн і 30 українських міст.

Конференція триватиме з 16 по 19 лютого. Протягом цього часу добровольці, які допомагають людям у біді, зможуть взяти участь у чисельних майстер-класах і воркшопах, отримати новий заряд мотивації та енергії, а також відпочити у компанії однодумців. Адже, за словами організаторів, більшість спікерів лекцій та семінарів – так само волонтери. 

“Кожний волонтер зможе обрати для себе саме певну тему. Це – і юридичні аспекти волонтерської діяльності, етика волонтера, командоутворення, лідерські тренінги, конфліктологія, робота з кризовими категоріями клієнтів тощо.

Крім того, ми включили в програму творчі і кулінарні майстер-класи, арт-терапію, групову роботу з психологом, рефлексію, open space з обміну досвідом”, – зазначили організатори

Також на конференції виступатимуть з власними лекціями спеціально запрошені гості з Ізраїлю: Оксана Галькевич і Асі Каніель – топ-менеджери JDC – найбільшої єврейської благодійної організації, що діє у понад 70 країнах.

В останній день конференції відбудеться “Ярмарка проєктів”, на якій волонтери з усіх куточків України зможуть представити свої найкращі задуми і практики, обмінятися ідеями та досвідом.

Джерело – westnews.info

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top