У Трускавці на місці меморіалу радянським воїнам хочуть облаштувати сквер новітніх Героїв України

Пропозицію винесуть на обговорення громади

Питання демонтажу колишнього радянського меморіалу на вулиці Дрогобицькій підняв на сесії міської ради депутат Дмитро Данчишак

«З 2014 року триває війна, вже ось рік – повномасштабний наступ. А у нашому місті досі стоять руїни так званих радянських визволителів, які знову прийшли «визволяти» наші землі.

На початку вторгнення активісти це питання піднімали, знаки зі стели демонтували, але руїни стоять… Маємо стерти з лиця землі, щоб сліду не залишилось», – наголосив у коментарі Варто Дмитро Данчишак.

Міський голова Андрій Кульчинський розповів, що до міської ради звертаються чимало батьків загиблих на фронті трускавчан з проханням назвати іменем їхніх синів вулицю у рідному місті. Мер зазначив, що полеглих Героїв з трускавецької громади вже майже два десятки, курортне місто маленьке, вулиць на всіх не вистачить, тому є ініціатива перетворити територію при в’їзді в Трускавець у сквер новітніх Героїв України, полеглих в російсько-українській війні. Питання винесуть на широке громадське обговорення.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top