Дитячий парламент Дрогобича наколядував для ЗСУ майже 34 тис.грн

Коляда для ЗСУ. У період новорічно-різдвяних свят дитячий парламент Дрогобича та учасники Всеукраїнського братства ОУН-УПА  активно колядували та щедрували, щоб допомогти нашим захисникам, які зараз захищають нас під кулями в окопах.

Обійшли чимало закладів Дрогобича та Трускавця, а також пожежну частину, прокуратуру, поліцію та навіть військомат, щоб підняти бойовий дух наших воїнів! Загалом вдалось зібрати 33 674 гривні на допомогу нашим захисникам

“А за тую коляду дайте щось на ЗСУ, щоб наш край оберігали і ворогові гідну відсіч дали. Христос ся Рождає!” – зверталися ми в кінці колядок та віншувань до небайдужих мешканців міста.

Всі кошти передано БФ “Національний волонтер” при Дрогобицькій станиці Всеукраїнського Братства ОУН-УПА.

Висловлюємо велику подяку Братству Української Молоді(БУМ) при Катедральному соборі Пресвятої Трійці за надану різдвяну атрибутику

Дякуємо всім власникам, адміністраторам та офіціантам, які радо запрошували з колядою у свій заклад. Неймовірно вдячні всім хто кидав 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 гривень, кожна сума надзвичайно важлива та це великий вклад у нашу перемогу!

Весь звіт куди спрямовані зібрані кошти можна буде побачити на сторінці Тараса Метика – голови братства ОУН-УПА.

Ми непереможні, бо єднаємося, а в Єдності наша Сила!

Зберігаймо наші традиції та допомагаймо нашим солдатам, їм як нікому іншому зараз потрібна наша підтримка!

Автор тексту: Христина Плесканка

Автор фото: Єлизавета Ніколаєнко


Share this post

scroll to top