Стебницький гуртожиток, в якому живуть переселенці, досі не здано в експлуатацію

Львівська ОВА виділила 25 млн грн на ремонт гуртожитку у Стебнику на вул. Мельника. Тут облаштували 32 кімнати, які розраховані для 150 осіб. Перші ключі від тимчасового житла людям вручили ще 23 серпня.

Але за цей час Дрогобицька міська рада, якій підвідомчий цей гуртожиток і яка забезпечувала проведених ремонтних робіт, досі не здала відремонтоване приміщення в експлуатацію. Тобто люди живуть у будинку, який офіційно вважається незавершеним! Про це повідомила депутат Ганна Іваночко.

“За кілька днів ми ще раз відвідали гуртожиток і поспілкувалися також з мешканцями інших помешкань. І всі категорично стверджують одне й те ж: діти та дорослі хворіють, страшна сирість, грибок та волога. Пліснява вкрила навіть стіни під’їздів.

У найкоротші терміни скеруємо депутатське звернення щодо роз’яснення ситуації, яка склалася.Чому вже П‘ЯТЬ місяців виконавчі органи Дрогобицької міської ради не виконують свою роботу, а залишаються бездіяльними по відношенню до вимушено переселених осіб? І чи знають про цю ситуацію, яка склалася в Стебнику, обласні органі влади?”

Share this post

scroll to top