Гірськолижний курорт “Буковиця” продають майже за 185 млн грн

Гірськолижний курорт «Буковиця» поблизу Борислава, вже вдруге виставили на аукціон. Стартова ціна комплексу становить понад 184,3 млн гривень. Аукціон триватиме до 24 січня. 

Про це повідомляє Твоє місто.

Продають комплекс разом із готелем, кафе, прокатом гірськолижного спорядження. Площа земельної ділянки спортивно-відпочинкового комплексу становить понад 15 га. Сам готель має 24 номери і площу 2 тис. кв. м. Також є паркінг на 600 автомобілів.

Ще на території комплексу є медпункт, дитяча школа спортсменів площею 130 кв. м, власна система водопостачання та засніження трас, озеро на 10 тис. куб. м, три витяги бугельного типу та витяг крісельного типу, два ратраки для облаштування трас. Також в описі лоту йдеться, що комплекс продається із 15 га землі, відведеної для розвитку інфраструктури курорту.

Детальніше із аукціоном можна ознайомитись тут.

Зазначимо, гірськолижний курорт «Буковиця» вперше виставили на аукціон у квітні 2021 року. Тоді стартова ціна комплексу становила понад 166,5 млн гривень.

Нагадаємо, що гірськолижний курорт на схилі гори «Буковиця» відкрили у січні 2016 року. За даними системи YouControl, кінцевим бенефіціарним власником курорту є Світлана Мицак із Борислава.

Share this post

scroll to top