Помер знаний на увесь світ лікар з Трускавця Володимир Козявкін

16 грудня 2022 року на 76-му році життя зупинилося серце трускавчанина Володимира КОЗЯВКІНА.

Володимир Ілліч – Герой України, Почесний громадянин Трускавця, засновник та довголітній керівник Міжнародної клініки відновного лікування, доктор медичних наук, професор, академік, член-кореспондент Національної академії медичних наук України.

Смерть Володимира Ілліча – це непоправна втрата для України та Трускавця, для світової медичної спільноти. Розроблений ним авторський Метод Козявкіна для лікування та реабілітації хворих на дитячий церебральний параліч (ДЦП) – це унікальний новаторський підхід до вирішення проблеми ДЦП, визнаний в цілому світі науковою та медичною спільнотою.

Володимир Козявкін отримав такі нагороди та відзнаки:- Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки України (1999), Державної премії України в галузі архітектури (2005),- Заслужений діяч науки і техніки України (1994),- Орден «За заслуги» III ст. (1997),- Орден князя Ярослава Мудрого V ст. (серпень 2006),- Герой України (з врученням ордена Держави, 21 серпня 2001),- Відзнака Президента України — ювілейна медаль «20 років незалежності України» (19 серпня 2011).

Висловлюємо щирі співчуття рідним. Вічна йому пам`ять та Царство Небесне.

Share this post

scroll to top