У Трускавці загинув чоловік від удару струмом обігрівача

фото умовне

У неділю, 5 грудня, на вул. Бойківській від ураження струмом загинув 69-річний власник будинку, який користувався саморобним обігрівачем. Про це повідомляє Трускавецька міська рада.

За словами представника Трускавецького відділення поліції Андрія Паховича, чоловік доторкнувся до пристрою і помер від електричного струму.

У зв’язку з цим міський голова Трускавця Андрій Кульчинський доручив керівникам відповідних підрозділів міськради проводити інформаційну кампанію з працівниками, зокрема з головами ОСББ, які мають дотичність до роботи з генераторами та іншими електронними приладами обігріву, щодо контролю за цим процесом. 

У ДСНС повідомили, що лише минулої доби в Україні сталося 185 пожеж, з них 127 — у житловому секторі. Загинуло 4 людей, постраждало — 5.

Ця сумна статистика є результатом того, що рятуючись від холоду та через відключення світла громадяни не дотримуються правил пожежної безпеки, використовують несертифіковану продукцію для обігріву оселі та приготування їжі.

Почастішали випадки пожеж та вибухів у багатоквартирних та приватних будинках через несанкціоноване використання газових балонів.

Share this post

scroll to top