Масштабна повітряна тривога. Звуки вибухів чули і на Дрогобиччині

Росія здійснила наймасованіший обстріл енергосистеми з початку війни

На Львівщині ворог поцілив по об’єкту критичної інфраструктури: обласний центр без світла та мобільного зв’язку

Росія у вівторок, 15 листопада, випустила по Україні близько 100 ракет. Це наймасованіша ракетна атака РФ по Україні з 24 лютого – повідомив речник Повітряних Сил Юрій Ігнат у телемарафоні.

Під час атаки окупанти влучили по об’єкту критичної енергетичної інфраструктури на Львівщині. Внаслідок удару обласний центр частково залишився без світла. Про це повідомляє очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Ворог вразив об‘єкт критичної енергетичної інфраструктури на Львівщині. У Львові є проблеми з електропостачанням, перебої в роботі мобільних операторів”, — написав він.

“Львів, частина Яворівського, Золочівського та Червоноградського районів без електроенергії. Масштаби ситуації фахівці зможуть оцінити після закінчення повітряної тривоги”, – додав голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Перебої в електроживленні Львова підтвердив і мер міста Андрій Садовий.

Про те, що чули звуки вибухів, повідомляють мешканці Дрогобиччини у соціальних мережах. За попередніми даними, одну ракету збили на Дрогобиччині сили ППО. 

Тим часом у Львові через відсутність електроенергії призупинено подачу тепла. Гарячої води також нема. Комунальники вже запускають дизель-генератори.  

Одну людину важко поранено. Потерпілого госпіталізували. Трамваї та тролейбуси у місті не курсують. У зв’язку з відсутністю електрики про відбій тривоги у місті повідомлятимуть машини з гучномовцями.

Садовий закликав містян взагалі звикати жити без електрики з огляду на останню ситуацію в країні.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top