У Трускавецькій громаді мати народила трійню: Марко, Злата та Соломія

1 вересня в сім`ї Сирватків (село Уличне Трускавецької територіальної громади) народилася трійня: хлопчик та дві дівчинки. Дітей назвали Марком, Златою та Соломією. Тато Василь Сирватка і мама Леся Савчин приймали вітання – одним з перших ще у пологовому їх привітав міністр охорони здоров`я Віктор Ляшко.

А нещодавно до обійстя щасливих батьків, яким Бог подарував трійню, завітали представники трускавецької влади: міський голова Андрій Кульчинський, заступник міського голови, депутат обласної ради Святослав Стефанків, староста села Уличне Мар`яна Мазурик. Вони побажали родичам та їхнім діточкам щасливої долі, мирного неба, здоров`я та Божого благословення.

Андрій Кульчинський вручив пані Лесі бейбі-бокси. Таким чином фінішував проєкт допомоги для молодих мам «Бейбі-бокс», який впродовж кількох місяців реалізували у Трускавецькій громаді з ініціативи керівниці Гуманітарного штабу Трускавецької міської ради, секретаря ТМР Наталії Пономаренко. За період дії проєкту бейбі-бокси отримували і ВПО, і місцеві трускавчанки, і дружини наших воїнів-захисників. Вручення трьох пакунків малюка для уличненської трійні – завершальний акорд проєкту.

Народження дитини – це завжди радість, адже продовжується рід, міцніють громада та держава. Трійня – це потрійне щастя, хоча виростити, поставити на ноги відразу трьох діток є справою непростою. Але з Божою допомогою долаються всі труднощі.

Тож приєднуємось до всіх щирих побажань, висловлених на адресу Василя Сирватки та Лесі Савчин! Нехай маленькі Марчик, Златочка та Соломійка зростають у любові, злагоді та добробуті і стануть продовжувачами родинних традицій, хорошими Людьми та достойними Громадянами рідної України.

Інформація Трускавецької міської ради

Share this post

scroll to top