Делегація Дрогобицької РВА привезла у зону бойових дій гуманітарну допомогу

Представники Дрогобицької військової адміністрації на чолі з головою Степаном Кулиняком днями вкотре поїхали до східної частини України, де зараз ведуться активні бойові дії, щоб привезти гуманітарну допомогу для наших захисників та для найбільш постраждалих міст.

Водночас під час поїздки зустрілись з головами Добропільської міської військової адміністрації, Великосільківської селищної ВА, Краматорської РВА та мером славнозвісного міста Лиман, який був звільнений від окупантів.

Передали їм гуманітарну допомогу, а саме: продукти харчування, засоби гігієни, ліки, буржуйки для обігріву приміщення, генератори-павербанки, надійні зимові тактичні кросівки, старлінк.

Також передали два надійні позашляховика для Крамарторської РВА та для громади окупованого міста Лиман Донецької області і один для спецпідрозділу СБУ у Донецькій та Луганській областях. Всі три машини передали в межах ініціативи Максима Козицького “1000 автомобілів свободи”. Окрім того, завезли необхідні речі військовим із нашого батальйону ТрО, ВЧ А1108 та А 1302, котрі дислокуються в зоні бойових дій.

А саме термобілизну, надувні матраци, спальні мішки, балаклави, павербанки великої потужності, наколінники, засоби гігієни, ліки, провізію, тенти, а також буржуйки для того, щоб вони змогли надійно перезимувати на лініях фронту та очищувати наші землі від орків. І ще передали смачні гостинці й інші необхідні речі.

Поспілкувались на фронті з командирами військових частин, постійні пункти дислокації, яких знаходяться у нас в районі і які виконують бойові завдання вже практично від початку війни.

Заїхали до легендарної «80», побули з хлопцями, випили з ними найсмачнішого солдатського чаю, вкотре обійняли та потиснули руки та подякували за те, що оберігають наші міста. Нашу землю. І нашу незалежність.

З такою армією, як наші непереможні ЗСУ – нам не страшні жодні ворожі ракети. Бо за нами сила. І воля. І слава. І світла майбутнє великої країни.

“Кожна поїздка на схід України змушує щоразу переосмислювати війну. Коли на власні очі бачиш розбомблені російськими ракетами міста, з яких виїхало більшість мешканців. Дивишся на порожні будинки та вулиці. Ночуєш в зоні бойових дій. Чуєш безперервні вибухи. Слухаєш історії наших військових і радієш, що маєш можливість обійняти їх та подякувати за захист, тоді розумієш про важливість бути поруч і наближати перемогу. Своєю присутністю. Підтримкою. Гуманітарною допомогою. І вірою в те, що вдома ми чекаємо наших героїв. А перемога вже незабаром”, зазначив голова Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Share this post

scroll to top