Дрогобицький долотний завод отримав нових інвесторів

Серед напрямків розвитку заводу — заміна на сучасне обладнання, модернізація приміщень в цілях енергоефективності та зниження собівартості витрат

Дрогобицький долотний завод — одне з найбільших в Україні підприємств з виробництва устаткування для нафтогазової та гірничорудної промисловостей, єдиний в Україні виробник бурових доліт, інформує ДМР.

Після тривалого часу роботи з мінімальними виробничими потужностями, завод отримав нових інвесторів, які планують реанімувати промислове серце Дрогобича та запрацювати з новими потужностями. Дрогобицький долотний завод виробляє бурові долота та бурові замки. 80% продукції відвантажується закордон.

Першочергово нове керівництво погасило половину заборгованості, яка була накопичена впродовж минулих років, на суму 7,5 мільйонів гривень та завантажили виробництво комплектуючими на 3-6 місяців вперед.

Нові інвестори залучають до роботи місцеві підприємства.

Ми хочемо налагодити тісну співпрацю з місцевими підприємствами з метою обслуговування, вироблення та замовлення комплектуючих у регіональних виробників. Зокрема вже розпочали роботу з ТОВ «Грейнпласт-Карпати» та ТОВ «Термопласт плюс», — зазначив директор ТОВ «ДДЗ» Євген Немілостівий.

Share this post

scroll to top