У Міноборони України та Офісі президента прокоментували вибухи на військовому аеродромі в Криму.. Куріння вбиває!

Міністерство оборони України заявило, що не може встановити причину займання, яке призвело до вибухів на території військового аеродрому в Криму, але «нагадує про правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях».

Про це відомство повідомило у Facebook.

Міноборони каже, що росія може використати факт вибуху в інформаційній війні. «Не виключаємо, що окупанти “випадково” знайдуть якісь характерні “шеврон”, “візитівку” чи навіть “ДНК”. Принагідно звертаємо увагу, що одяг із бавовни дуже гігієнічний», — йдеться у повідомленні.

Водночас радник голови Офісу президента Михайло Подоляк каже, що «демілітаризація рф — неодмінна частина гарантування глобальної безпеки».

«Майбутнє півострова Крим — бути перлиною Чорного моря, національним парком з унікальною природою та світовим курортом. Не військовою базою для терористів. Усе тільки починається», — наголосив Подоляк.

Що за вибухи?

Біля населеного пункту Новофедорівка в окупованому Криму 9 серпня прогриміли декілька вибухів на території військового аеродрому. В міноборони росії повідомили, що сталася детонація декількох авіаційних боєприпасів на аеродромі «Саки».

Share this post

scroll to top