IT-компанія у Дрогобичі пропонує безкоштовне навчання. Кращих випускників працевлаштують

IT-компанія PettersonApps запустила благодійний освітній проєкт “Safe Mode”

Ініціатива націлена на допомогу людям, які через війну або інші життєві труднощі втратили роботу й опинилися перед рішенням змінити професію.

Проєкт “Safe Mode” полягає у фінансуванні навчання на курсі з Front-end розробки.

За 4 місяці учасники опанують ази створення та верстки сайтів. Організатори кажуть, за умови старанного виконання всіх завдань та успішного проходження курсу, випускники зможуть претендувати на стажування, і в подальшому на працевлаштування в ІТ-компанії PettersonApps.

«Останні 2 роки, життя дає нам чітко зрозуміти, що в будь-який момент все може полетіти шкереберть, і єдине, що завжди буде з нами – це здобуті знання та навички. Війна в країні показала, що ІТ – це саме та галузь, яка дає стабільність та можливість для безперервного розвитку”, – коментує проджект-менеджерка компанії, Софія Мартинюк.

За першу добу після старту реєстрації, понад 2500 людей із різних областей України подали заявки на участь в проєкті.

Команда зазначає, що благодійна ініціатива, в першу чергу, націлена на людей, які через війну або інші життєві труднощі втратили роботу й опинилися перед рішенням змінити професію на користь ІТ.

Серед всіх охочих менеджери надаватимуть перевагу людям, які не мають жодного досвіду в ІТ (профільна технічна освіта, курси), володіють англійською на середньому рівні та проживають на території Закарпатської, Львівської чи Івано-Франківської областей (тимчасово або постійно).

Подати заявку на участь в проєкті можна до 24 серпня включно. Більше інформації на сайті:

https://safemode.pettersonapps.com/

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top