Неймовірний вид: у Довгому Гірському змайстрували велику гойдалку

У Селі Довгому Гірському Східницької громади побільшало туристичних принад. На одній із галявин із якої відкривається захоплюючи вид місцеві встановили гойдалку.

Про нову туристичну принаду карпатського села повідомив місцевий активіст та депутат Східницької громади Володимир Петриків.

“В Довгому створено цікаву атракцію – величезну гойдалку, з якої відкривається вся краса нашого села”, – написав Володимир Петриків.

Гойдалка

В Українських Карпатах, в Дрогобицькому районі, розташоване село Довге. Сьогодні село належить до Східницької громади. Село розташоване в долині, яку оточують мальовничі гори. Серед них найвища гора Дрогобицького району – гора Небесної Сотні.

Село відоме своїми казковими пейзажами. Річка Стрий, яка ділить село на дві частини, творить затишні локації для відпочинку.

ВАРТО_знати: найвисокогірніша гойдалка розташована на Івано-Франківщині в Космачі, на горі Сиглін. Знаходиться гойдалка на висоті 857 метрів над рівнем моря. Також на Прикарпатті є велика гойдалка в горах біля с. Микуличин. Найбільша гойдалка в Україні – в Буковелі на території етно-парку Гуцул ленд.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top