Дрогобицька територіальна громада отримала оновлений інвестиційний паспорт

Дрогобицька ТГ отримала оновлений інвестиційний паспорт. Його особливість у тому, що на сайті ДМР, з’явився відповідний модуль. Тут, кожна людина, яка хоче інвестувати у громаду, знайде для себе вичерпну інформацію та конкретні проєкти.

Інвестиційний паспорт створили: Управління культури та розвитку туризму, Управління інвестицій та економічного розвитку, Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій, громадська організація «Новий Стебник» у межах Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» від ТОВ «СІВІТТА УКРАЇНА» та Фонду Східна Європа.

Зараз у Дрогобицьку громаду приїздить багато переселенців, релокують підприємства. Інвестиційний паспорт слугуватиме інструментом для підприємців, які хочуть відкрити, або розширити свій бізнес у громаді.

Інвестиційний паспорт містить структуровану інформацію про Дрогобицьку територіальну громаду: важливі факти, кадровий й освітній потенціал, smart-спеціалізацію громади, географічне положення, структуру економіки, інвестиційні фактори, перелік інвестиційних проектів.

Сайт – за посиланням: https://invest.drohobych-rada.gov.ua/

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top