Ігор Чава звільнився з Дрогобицької міської ради

Про звільнення з посади керівника Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради Ігор Чава написав у тебе на сторінці у Фейсбуці.

“Сьогодні – мій останній день роботи з командою Управління. Разом ми зробили багато хороших справ, хоча, могли і більше, та обставини склалися по-іншому”, – написав Ігор Чава.

Ігор Чава не уточнив про причини звільнення.

Довідково: Ігор Чава – колишній керівник Туристично-інформаційного центру Дрогобича, відомий у Дрогобичі через свою активну роботу у напрямку розвитку туризму, успішну реалізацію промоційних проєктів, очолив  новостворене Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради у червні 2021 року.

На посаді керівника Туристично-інформаційного центру Дрогобича  Ігор Чава показав себе досвідченим та успішним менеджером-управлінцем, який здатний налагодити роботу новоствореної організації. Варто нагадати, що ТІЦ у Дрогобичі було створено лише у 2016 році. З цього часу місцевий ТІЦ став потужним локомотивом змін у Дрогобичі. На посаді керівника Управління культури та розвитку туризму ДМР Ігор Чава намагався запроваджувати нові підходи у роботі закладів культури, сучасні формати святкувань міських заходів та прозорість у роботі.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top