У Модричах зведуть сільзавод, який вироблятиме 100 тис. тон солі в рік

Підприємство вироблятиме 100 тис. тон солі в рік та дасть роботу сотням громадян

У селі Модричі Трускавецької громади збудують підприємство з виробництва харчової солі «Екстра» ТОВ «Укрінвестсистем». Про це повідомила пресслужба Трускавецької міської ради. Спорудження Модрицького сільзаводу «Екстра» планувалося ще до початку війни.

Як зазначив міський голова Андрій Кульчинський, відновлення економіки – одне з пріоритетних актуальних завдань, яке стоїть на порядку денному як державної влади, так і органів місцевого самоврядування. Для Трускавця цікавими є передусім ті бізнес-проекти, які є екологічно безпечними. Модрицький сільзавод «Екстра», спорудження якого планувалося ще до початку війни – одна з таких інвестицій, котра дасть можливість створення нових робочих місць. Дуже важливо, щоб не лише місцеве населення було забезпечене роботою, але й ті переселенці, котрі залишаться на постійне проживання у Трускавецькій громаді.

Також Андрій Кульчинський поінформував про плани перенесення до Трускавецької МТГ виробництва молочної продукції з Кривого Рогу – на базі молокозаводу «Карпатські луки». Ще один проект – IT-кластер, чимало спеціалістів цієї галузі вже переїхало до Трускавця і розпочало тут заробляти кошти.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top