У Дрогобичі прокуратура збирає свідчення злочинів росії, опитує переселенців

Допоможіть покарати ворога. Фіксація воєнних злочинів ерефії – один із ключових наших пріоритетів

Цими днями у Дрогобичі групою прокурорів Офісу Генерального прокурора проводиться робота по встановленню і допиту тимчасово переміщених осіб, які є безпосередніми свідками чи потерпілими від військових злочинів росії. Наразі допитують тих, кого поселили в школах Дрогобича, Трускавця.

У Львівській області роботу координує експрокурор Львівщини – начальник управління Офісу Генпрокурора Ірина Діденко.

Контактна особа безпосередньо у Дрогобицькому районі – прокурор Белоусова Катерина (050) 931 09 23

Українців закликають повідомляти про воєнні злочини російських окупантів. Свідчення можна залишати на сайті dokaz.gov.ua. Це можуть бути факти про пошкоджені будинки, вбивства, насилля, диверсії, розташування чи зберігання ворожої техніки.

Усе використають на суді в Гаазі, щоб притягнути агресора до відповідальності. В організації Об’єднаних Націй вже створили комісії для розслідування воєнних злочинів росії в Україні. ЇЇ учасники проаналізують усі докази та підготують для майбутніх судових розглядів.

Фіксація воєнних злочинів рф– один із ключових наших пріоритетів.

Усі винні рано чи пізно будуть покарані, а постраждалим буде відшкодовано кожну гривню за втрачене майно та кожну нервову клітинку від завданої шкоди.

ЯКЩО ВИ ОСОБИСТО зафіксували на фото або відео факт злочину – залийте ваші докази на сайті за посиланням http://warcrimes.gov.ua

Якщо ви пам’ятаєте кожну деталь і можете бути свідком/потерпілим – телефонуйте +380932673141

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top