У Трускавці закликають власників квартир оформити переселенців

Компенсація витрат, пов’язаних з безплатним розміщенням ВПО становить майже 15 грн за людину на добу.

Влада Трускавця закликає власників помешкань, які приймають переселенців безоплатно, звертатись з заявами на отримання компенсації.

Державна допомога у цьому випадку становить 14,77 грн за день на людину. Надається тим власникам, які прихистили внутрішно-переміщених осіб з 14 областей України: Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської та Києва.

Для цього потрібно звернутись з заявою (довільної форми) з переліком кількості людей (ВПО), які проживають в квартирі/будинку. Зауважте! Для подання заявки на компенсацію необхідно мати копії документів:

-паспорта,

-ідентифікаційного коду,

-свідоцтва про народження дитини переселенців, які проживають у вас,

також, необхідно мати номер банківського рахунку на який будуть перераховані кошти.Компенсація нараховується з дня подання заяви, тож просимо не зволікати з подачею документів!

Заяви приймають в міській раді Трускавця, за адресою: Бориславська 1, кабінет 5. Телефон для довідок: 5-12-54;

Години роботи 8:00-17:00. Тут допоможуть з заповненням даних при наявності усіх документів.

Нагадаємо, якщо ви маєте можливість і бажання прийняти у себе вимушено переміщених осіб безплатно, просимо звертатись до міської ради Трускавця, де вас зареєструють в системі «Прихисток», або ж реєструйтесь самостійно за посиланням https://prykhystok.gov.ua/

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top