Путіна дезінформують про невдачі його військ в Україні, – CNN

США вважають, що оточення Владіміра Путіна дезінформує президента країни-агресорки про невдачі окупаційних військ в Україні, а також щодо руйнівного впливу західних санкцій на російську економіку. Про це повідомляє CNN з посиланням на американського чиновника, який ознайомлений з розсекреченими висновками розвідки США, інформує zaxid.net.

«Ми вважаємо, що радники дезінформують Путіна про те, наскільки погано працюють російські військові та як російську економіку калічать санкції, тому що занадто бояться сказати йому правду», – розповів він.

Після того, як Путіну стало відомо про дезінформацію, яку доносило йому «оточення», російський військовий злочинець відсторонив від себе окремих вищих чинів російського міністерства оборони.

«У нас є інформація, що Путін відчув, що введений російськими військовими в оману. Зараз між Путіним і міноборони РФ існує стійка напруга, що випливає з недовіри Путіна до керівництва міністерства оборони», – розповів чиновник.

Зокрема, за даними розвідки РФ, Путін дійсно був переконаний, що у військових діях в Україні незадіяні солдати-строковики. Його впевненість ґрунтувалася на донесеннях від російського воєнного відомства.

До слова, речник російського диктатора Дмітрій Пєсков раніше визнав, що Росія не досягла жодної військової цілі в Україні.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top