Один український військовий б’є десять російських – Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що один український військовий б’є десять російських, бо перебуває на своїй землі та мотивований її захищати. Про це гарант заявив в інтерв’ю Зеленського російським журналістам, пише 5 канал.

“Ми точно хочемо миру. Тому що якби ми не хотіли, повірте, ми завтра були б у Криму. Якби в нас було зараз усе на рівні: “Війна! Уперед! Ми побігли, ура!”. Так немає жодного “ура!”. Ми на своїй території їх б’ємо. Один наш військовий б’є десять російських, бо не розуміють, що вони тут роблять. От і все. А ці точно знають, що його дружина зараз у Польщі десь там, із дитиною. Або у Волновасі, її вчора розчавили. Ось тому сил стільки у цього народу, не тому, що він особливий. А тому, що трагедія у нас, і я намагаюся це пояснити”, – сказав Зеленський.

“Тому коли Росія каже: у документах має бути, що ви не будете військовим шляхом забирати Крим… Та не будемо ми його забирати військовим шляхом: людей шкода, наших шкода людей. Тому що підуть туди люди і будуть гинути. Та просто шкода”, – сказав гарант.

Зеленський також зауважив, що “русский мир” не приніс у Крим та на Донбас добробуту чи процвітання.

“Ви все одно нічого не зробили за ці десять років. Що там зроблено у Криму? Побудовані готелі, як у Дубаях, чи що? Який внесок зроблено? Що на Донбасі? Арену можна було запустити? Просто пробили її снарядом і вона стоїть. Та й неможливо це зробити, розумієте? Люди прийшли з іншою ідеологією”, – підсумував Зеленський.

Share this post

scroll to top