На Львівщині гостра потреба у розгортанні додаткових місць для переселенців

З 24 лютого на Львівщині поселено 194 тисячі переселенців (з урахуванням тимчасово прибулих, які виїхали за кордон). Повідомляють у ЛОДА.

Сьогодні без урахування тих, хто виїхав за кордон, в області проживає 158 тисяч переміщених осіб. Це без врахування людей, які проживають у приватних секторах і ще не стали на облік. На сьогодні резерв підготовлених ліжкомісць дозволяє прийняти ще майже 17 тисяч осіб. Цього недостатньо, тому в області постійно триває робота з розгортання додаткових місць для поселення у закладах як державного так і приватного сектору.

Найбільше вільних місць зараз у Яворівському, Золочівському та Львівському районах (4, 3 та 3 тисячі відповідно). При цьому Львів, Дрогобич, Стрий і Червоноград вже майже вичерпали свій ресурс (не більше 10% місць вакантні).

«У зв’язку з відкриттям нових гуманітарних коридорів очікуємо прибуття великої кількості людей. Тому закликаємо всіх керівників підприємств, установ та організацій різних форм власності допомагати військовій адміністрації у розгортанні додаткових місць. Для цього звертайтеся до контактного центру за постійно діючими номерами 0962328193, 0684147963, 0971821860, 0973474459.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top