24 лютого Україна втратила 137 військових у протистоянні російському агресору

Українська армія упродовж 24 лютого втратила 137 військових у боях із російською армією, що здійснила нову масштабну атаку на Україну. Про це у своєму відеозверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

Із 137 загиблих – 10 офіцерів. Ще 316 українців отримали поранення.

Він подякував чоловікам і жінкам, які «захищають Україну від однієї із найпотужніших армій світу».

«Сьогодні Росія атакувала всю територію нашої держави. І наші захисники захистили майже всю територію країни і відбивають ту, яку ворогу вдалось зайняти. Наприклад, Гостомель – під Києвом. Це дає більше впевненості столиці», – сказав Володимир Зеленський.

Додамо, що російський агресор втратив до 130 броньових машин, більше 30 танків, 5 літаків і 6 вертольотів завдяки опору українських військових.

Глава держави попередив, що в Київ зайшли диверсійні групи ворога і попросив киян бути уважними і дотримуватись комендантської години.

Росія оголосила війну Україні вночі 24 лютого – загарбники одразу ж вдарили по військових складах, аеродромах, центрах військового управління. ресурсів.

Президент Володимир Зеленський віддав наказ завдавати максимальних втрат загарбникам. Офіс президента заявив, що перша серія ударів росіян зазнала невдачі – їм не вдалося зашкодити боєздатності Збройних сил України.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top