У Дрогобичі Пласт збирає провізію для армії

У складні часи пластова спільнота гуртується і повторює слова присяги, яку кожен з нас складав на колінах перед прапором України.

Ми зберігаємо спокій і готові докласти всіх зусиль задля підтримки українського суспільства. Пластова програма передбачає підготовку молоді до кризових ситуацій та моральної стійкості. Зараз ми мобілізуємо усіх дорослих членів Пласту від 18 років у волонтерстві і закликаємо громаду долучатись до допомоги – поки ми координуємо всі процеси ви можете допомогти провізією української армії.

АКТУАЛЬНІ ПОТРЕБИ ДЛЯ ПРОВІЗІЇ (ДОПОВНЮЄМО СПИСОК)

1. Медикаменти: Ібупрофен, Парацетамол та інші знеболювальні, Жарознижувальні, Ліки від діареї, Глюкоза, Системи для переливання крові, Крапельниці, Катетери, Пластирі мотками

2. Продукти: Консерви, крупи, сух-пайки, сублімати, кава (заварна/розчинна), чай, енергетики, цукор, батончики (+їжа яка не псується).

3. Інше: Power bank-и, бинти, турнікети для джгутів, СКОТЧ, ліхтарики, спальники, ковдри, папір А4, свічки, ліхтарики.

4. Амуніція Термобілизна (велика), ВЗУТТЯ 44+ розмір, великі теплі шкарпетки, теплий одяг великих розмірів, фліски, наколінники, рукавиці, шоломи, пластини для бронежилетів, шоломи, бронежилети.

Збір відбувається за адресою: М. Дрогобич, вул. Ярослава Осмомисла 10 (колишній будинок вчителя)

Тел. для питань: +380 67 187 6778 Маркіян Петрів +380 96 892 1591 Андрій Головей

Стежте за новинами на Telegram-каналі:https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top