Путін пропонує використовувати російську армію за кордоном

До Ради Федерації ㅡ верхньої палати парламенту Росії ㅡ надійшла заява президента Володимира Путіна про застосування сил російської армії за кордоном.

Про це повідомила Спікер Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко.

На засіданні 22 лютого профільні комітети Ради Федерації рекомендували дати Путіну згоду використання російської армії на території самопроголошених «Л/ДНР».

На засіданні 22 лютого профільні комітети Ради Федерації рекомендували дати Путіну згоду використання російської армії на території самопроголошених «Л/ДНР». Виступаючи на підтримку Путіна, рішення назвали «цілком логічною мірою, яка дозволить захистити людей та інтереси “республік”».

Нагадаємо, увечері 21 лютого президент Росії Володимир Путін визнав самопроголошені «ЛНР» та «ДНР». До цього закликала Держдума РФ та бойовики на окупованих територіях Донбасу. Після цього Путін підписав наказ про введення російських військ на окуповані території для «підтримки миру».

22 лютого Держдума РФ і «парламенти» самопроголошених «республік» «ратифікували» договори про співпрацю — їх уклали на 10 років (з автоматичним продовженням ще на п’ять років).

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top