Загиблим військовим на Донбасі виявився випускник Львівської академії сухопутних військ

У суботу, 19 лютого, внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі загинув капітан Антон Сидоров. Він був випускником Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Про це у Facebook повідомив очільник академії Павло Ткачук.

Упродовж кількох днів на Донбасі збільшилась кількість обстрілів з боку російських окупантів. Один із військових отримав несумісні із життям поранення. Загиблим виявився 35-річний випускник Академії сухопутних військ Антон Сидоров.

«Зранку внаслідок підступного обстрілу російськими окупантами зі ствольної артилерії калібру 122 мм українських воїнів, що тримають оборону в районі Світлодарської дуги на Донеччині,  смертельне осколкове поранення отримав випускник Національної академії сухопутних військ капітан Антон Сидоров», – написав Павло Ткачук.

Відомо, що чоловік був родом із Києва. У Збройний Силах України з 2005 року. Закінчив академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у 2011 році. Згодом став помічником начальника штабу – начальником розвідки  30 окремої механізованої бригади (військова частина А0409 у Новоград-Волинську).

У нього залишились жінка та троє доньок: 11 та 7 років, а найменшій ще не було шести місяців.

З перших днів війни український захисник гідно та самовіддано брав участь у захисті України від російських загарбників на сході держави.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top