Триває збір коштів для Мар’яни Басараб

Мар’янці з Буська нещодавно виповнилось 16. Вона активна, життєрадісна, комунікабельна дівчинка, яка мріє стати успішним візажистом і перукарем.

Та раптово життя взяло зовсім інший напрямок.

Кілька місяців тому дівчина помітила гульку за вушком, дитина налякалася і не розповіла про це батькам…

Пройшло небагато часу як почалося погіршення стану, блювання. Зрештою в грудні Мар’янка показала батькам новоутворення, яке за кілька місяців досягло великих розмірів. Терміново батьки звернулися за медичною допомогою, дитина пройшла МРТ, яке підтвердило наявність пухлини.

КТ ж показало, що пухлина зачепила сонну артерію та деякі важливі відділи мозку.

Остеосаркома – рідкісна злоякісна пухлина кісткової тканини. Перебіг хвороби є доволі агресивним: новоутворення швидко збільшується у розмірах і дає метастази.

Не втрачаючи ні хвилини, батьки зв’язалися з турецькими лікарями, які погодилися прийняти Мар’янку на лікування- дякувати Богу метастазів немає і лікарі дають позитивні прогнози на повне одужання.

На сьогодні Мар’янка з мамою на лікуванні у Стамбулі і дівчинка вже пройшла 3 курси хіміотерапії. Попереду ще 3 таких курсів. Дві “хімії” посилені, по 48 годин безперервного капання, і чотири – по 24 години. Лікування повинно зменшити пухлину, щоб вона стала операбельною, після цього планується хірургічне видалення.

Попередня вартість лікування – 134 400$

Завдяки усім небайдужим уже вдалося подолати рубіж у 75 тисяч доларів! За пройдене на сьогодні лікування батьками оплачено 24 730$, до того ж на жаль незаплановані госпіталізації  тільки додають нові непередбачувані витрати. 

Заради порятунку своєї дитини, батьки стукають у всі двері, з благанням звертаються до кожного з вас! Допоможіть врятувати життя Мар’янки!

ЯК ДОПОМОГТИ? :

Зробити швидкий внесок на профілі

чи за РЕКВІЗИТАМИ:

ПРИВАТ БАНК 5168  7451 1537 0865  БАСАРАБ МАР’ЯНА ТЕОДОЗІЇВНА

МОНОБАНК  5375 4141 3379 6754  БАСАРАБ УЛЯНА ІГОРІВНА (мама)

ПРИВАТ БАНК  5457 0822 2343 9154  МАКОВЕЦЬКА ЮЛІЯ ТЕОДОЗІЇВНА (старша сестра Мар’яни)

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top