На Євробачення від України поїде Alina Pash з піснею “Тіні Забутих Предків” (ВІДЕО)

У суботу, 12 лютого о 18:30 на телеканалі UA:Перший відбувся національний відбір українського представника на «Євробачення-2022».

Переможницею Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2022» стала співачка Alina Pash з треком «Тіні забутих предків». .

Вона отримала загалом 15 балів: 8 від суддів і 7 від глядачів. Тепер Alina Pash поїде представляти Україну на 66-му пісенному конкурсі «Євробачення-2022» на арені PalaOlimpico в італійському місті Турін.

Згідно із жеребкуванням, представниця від України виступить у першій половині першого півфіналу, який пройде 10 травня. Гранд-фінал відбудеться 14 травня. Цьогоріч у конкурсі своїх учасників представить 41 країна.

Alina Pash — закарпатська співачка, що поєднує хіп-хоп, аренбі та етномотиви. На «Євробачення-2022» вона записала несхожий на свою попередню творчість трек «Тіні забутих предків».

Це лірична композиція з фольклорними мотивами, у якій поєднуються українська та англійська мови. Назва пісні дублює назву однойменної повісті українського класика Михайла Коцюбинського.


Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top