Міжнародні змагання в Бориславі на “Буковиці” зібрали понад сто юних гірськолижників

На гірськолижному комплексі «Буковиця» у Бориславі завершились міжнародні змагання під егідою Міжнародної федерації лижного спорту (FIS) серед юнаків та дівчат з гірськолижного спорту та відкриті змагання «Karpatia OPEN» .

Про це інформують в Управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

У змаганнях FIS серед юнаків та дівчат поборолись за медалі 85 спортсменів національних асоціацій лижного спорту Білорусі, Вірменії, збірна команда України, а також команди регіонів України. У змаганнях, що координувались FIS, серед спортсменів 15-16 років медалі вибороли і вихованці Сколівської та Славської дитячо-юнацької спортивної школи. Це, зокрема, Святослав Ватагович та Святослав Пацаган.

Серед спортсменів 13-14 років золоті нагороди вдалось вибороти вихованцю Сколівської спортивної школи Дмитрію Свердуну та Олесі Шарун з Спеціалізованої ДЮСШ з гірськолижного спорту «Динамо». У змаганнях «Каrpatia OPEN» серед юнаків та дівчат взяло участь 28 юних гірськолижників, які представляли Закарпатську, Івано-Франківську, Полтавську, Львівську області, Київ та Республіку Білорусь.

Медалі вдалось вибороти Олексію Уфімцеву зі спортивного клубу «Евеленч», Ігорю Вітковському та Анні Поляковій з Спеціалізованої ДЮСШ з гірськолижного спорту «Динамо».

Нагадаємо, змагання засновані наприкінці 2018 року. Ініціаторами їх проведення стали Міжнародний Центр «Європейська інтеграція України», гірськолижний комплекс «Буковиця» і ГО «Бориславська Сніжинка». Спортивним директором змагань є учасник Зимових Олімпійських ігор Дмитро Мицак.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top