Вулицю Мекелити у Стебнику хочуть відремонтувати за 7 мільйонів гривень

Днями завершився тендер, оголошений Департаментом міського господарства Дрогобицької міської ради, щодо ремонту багатостраждальної вулиці Мекелити у Стебнику.

На думку місцевих мешканців ця вулиця є однією з найбільш проблемних у Стебнику і першочергово потребує капітального ремонту. 

За право витратити понад сім мільйонів коштів платників податків позмагались два підприємства: львівське ТзОВ “ЗАХІД АВТОШЛЯХ” та трускавецьке ТзОВ “ДОРСЕРВІС”.

Обидва підприємства мають досвід у виконанні таких робіт. Зокрема, ТОВ “ЗАХІД АВТОШЛЯХ” – переможець у 144 закупівлях на суму 51.71 млн грн, а ТОВ “ДОРСЕРВІС” – переможець у 127 закупівлях на суму 71.24 млн грн і з цих коштів 53 млн це кошти Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради,  8 млн – Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради. Також це підприємство, яке зареєстроване у Трускавці, вже мало досвід виконання робіт у Стебнику. Кілька років тому воно ремонтувало вулицю Мельника та Шевченка.

Очікувана вартість капітального ремонту вулиці склала 7 710 949,20 грн.

В процесі торгів учасник “Дорсервіс” помилково або навмисно запропонував аномально низьку ціну для виконання вказаних робіт, відтак його пропозицію було відхилено. Трускавецьке підприємство запропонувало відремонтувати аварійну дорогу за 7 гривень.

Наступна пропозиція, яка брала участь у торгах, належала ТОВ “Захід Автошлях”.  Це підприємство запропонувало провести капітальний ремонт дороги на Мекелити за 7319000 грн.

Станом на 31 січня на порталі Прозоро очікується рішення щодо визнання ТОВ “Захід Автошлях” переможцем у цих торгах.

Олег ДЬОРКА

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top