На Львівщині вночі перекинувся рейсовий автобус з 40 пасажирами

В ніч на неділю на трасі Київ-Чоп рейсовий автобус, що прямував до Польщі, потрапив у ДТП, 14 людей постраждали.

Про це повідомили в ДСНС.

ДТП сталася 30 січня о 02:03 поблизу села Хватів Золочівського району на Львівщині. На місці працювали 8 рятувальників та 2 одиниці техніки ДСНС.

“На автодорозі М-06 Київ-Чоп внаслідок з’їзду в кювет з подальшим перекиданням на бік рейсового автобуса Харків-Слупськ (Польща) постраждало 14 осіб, яких з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до лікарні”.

На час ДТП в автобусі було 40 пасажирів, із них 14 людей отримали травмами різного ступеня тяжкості: 11 людей віком від 24 до 56 років із Львівської, Харківської, Сумської Полтавської, Чернігівської та Київської областей і три жінки – 23-річна львів’янка, 50-річна полтавчанка та 47-річна жителька Харківської області. Їх госпіталізували до лікарень Львівщини.

За фактом ДТП поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top