«Єдина Росія» просить Путіна почати постачання озброєння до «Л/ДНР»

Партія «Єдина Росія» звернулась до президента Росії Володимира Путіна із закликом почати постачання військової допомоги самопроголошеним «Л/ДНР».

Про це йдеться у заяві російської партії.

Голова фракції «Єдина Росія» у Держдумі РФ Володимир Васильєв заявив, що Україну «накачують західною летальною зброєю», а події у країні «нагадують повернення до нацизму та бандерівщини».

Постачання Україні військової допомоги від західних партнерів, яке передають на тлі загрози російського вторгнення, та прибуття військових інструкторів Васильєв називає «підготовкою бойових дій проти мирного населення».

У партії заявили, що непокояться питанням захисту життя російських громадян та «співвітчизників, які проживають на території “Л/ДНР”», та не можуть «кинути людей на свавілля київського режиму».

Так, путінська партія просить його надати військову допомогу окупантам у вигляді постачання військової продукції, «необхідної для стримування агресії».

Раніше депутати російської Держдуми від «Комуністичної партії РФ» також внесли проєкт звернення до Путіна з проханням визнати «ЛНР» та «ДНР». Втім, у Міністерві закордонних справ України відповіли, що наразі не бачать серйозних намірів Кремля визнавати самопроголошені республіки, а ініціативу назвали «розхитуванням ситуації».

Як заявляли українська та американська розвідки, РФ нині шукає підстави для виправдання свого повномасштабного вторгнення в Україну й готова влаштувати їх самостійно.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top