Частину навчальних закладів Львівщини перевели на дистанційне навчання. Які саме?

Фото ДМР

Навчальні заклади Львівської області, де понад 50% учнів хворі на ГРВІ, переводять на дистанційне навчання. Таке рішення ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС. Остаточні рішення повинна ухвалити кожна громада окремо.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОДА.

Відтак начальним заклади з високим рівнем захворюваності – понад 50% учнів хворі на ГРВІ – рекомендували перейти на онлайн-навчання. Тепер комісії ТЕБ і НС кожної територіальної громади повинні ухвалити остаточне рішення.

«У порівнянні з попереднім спалахом COVID-19 на території області частка інфікованих дітей зросла удвічі. Саме тому члени комісії рекомендували перейти на дистанційне навчання закладам освіти у випадку, якщо показники захворюваності на ГРВІ там перевищують 50%. Однак остаточне рішення ухвалюють комісії ТЕБ і НС територіальних громад, зважаючи на ці показники», – заявив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

Як зауважив директор департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис, нова хвиля поширення коронавірусу небезпечна тим, що спричинила збільшення кількості захворювань саме серед дітей. Якщо раніше показник був в межах 5%, то зараз він зріс удвічі – 10% від загалу.

Нагадаємо, на Львівщині стрімко зріс рівень госпіталізації хворих на коронавірус, тому область стала відповідати «помаранчевому» рівню епіднебезпеки.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top