У Львові обікрали апеляційний господарський суд. Викрали 120 000 $

18 січня у Львові обікрали Західний апеляційний господарський суд, що розташований на вулиці Личаківській, 81. Цю інформацію Львівському порталу підтвердила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

У поліції підтвердили факт пограбування суду, однак відмовились коментувати будь-які подробиці інциденту. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

«Вчора, 18 січня, отримали повідомлення від працівників одного з судів Львова про крадіжку. Працювала слідчо-оперативна група та співробітники всіх служб. Відкрито кримінальне провадження. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини, встановлюють особу, причетну до скоєння цього злочину», – повідомила Світлана Добровольська.

Відкрито кримінальне провадження за ст.185 ч.3 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

Видання Високий Замок дізналось подробиці цієї справи з власних компетентних джерел в правоохоронних органах.

“Виявляється, грабіжник заліз до суду через вікно на другому поверсі і вкрав гроші з сейфу. Залазив з тильного боку суду, відеокамери цей факт зафіксували. Вражаючий момент: винахідливий зловмисник додумався залізти на другий поверх по … гратах на першому поверсі!  Розбив вікно. А далі зламав сейф і витягнув з нього, увага (!), 120 тисяч доларів. Всередині пробув не більше восьми хвилин! І звалив…”, – йдеться у інформації “ВС”.

В пресслужбі Західного апеляційного господарського суду, зазначили, що все викрадене було особистою власністю служителя Феміди, та це було вказано в його декларації. У пресслужбі суду не повідомили, скільки коштів поцупили в їхнього працівника.


Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top