У Юлії Тимощук з Луцька – рак крові! Допоможіть зібрати кошти на лікування (ЗБІР ЗАКРИТО)

У безтурботне дитинство семирічної Юлії Тимощук з Луцька безжально увірвався злий ворог – хвороба гострий лімфобластний лейкоз (рак крові).

Лише кілька тижнів тому Юлі стало погано, збільшились лімфовузли. Батьки відразу звернулися до лікарів. Запідозрили проблему з лімфатичною системою. Призначене лікування не допомагало. Після здачі чергових аналізів батьків скерували до Луцька, де у дівчинки взяли біопсію. Результат імуногістологічного дослідження шокував страшним діагнозом – гострий лімфобластний лейкоз (рак крові).

Батьки відразу звернулися в клініку Ізраїлю, де погодились допомогти маленькій Юлії. Лікування вартує величезних коштів – від 150 до 200 тисяч доларів! Щоб негайно вилетіти на лікування потрібно оплатити депозит у розмірі 50 000 доларів.

Батьки дівчинки  благають всіх небайдужих допомогти у здійсненні тепер єдиної їхньої мрії – подарувати дочці шанс на одужання!

ЯК ДОПОМОГТИ?

Поширити інформацію, коментар та лайк.

Зробити швидкий внесок на профілі

чи за РЕКВІЗИТАМИ: 4149609006227484 (Приватбанк) Тимощук Вікторія (мама)

5457082274932743 (Приватбанк) Тимощук Олександр (батько)

4441114400812051(Монобанк) Тимощук Олександр

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ГРУПИ ДОПОМОГИ У ФЕЙСБУК

https://www.facebook.com/groups/449492949886678

Довідково: БФ “Цех Доброти” – благодійна організація, яка допомагає важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Організація допомагає зібрати кошти на лікування, сформувати пакет документів та виїхати на лікування в Ізраїль або Німеччину. 

#Допомагайте_відповідально

Спільна ініціатива БФ “Цех Доброти” та ГО “Варто Галицькі Новини” щодо інформування про актуальні збірки коштів для лікування потребуючим. Інформація, яка публікується, перевіряться волонтерами БФ “Цех Доброти”, тому ви можете без жодних сумнівів допомагати!

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top