У Бориславі відкриють перший на Львівщині Дія Центр

У вівторок, 14 грудня, у Бориславі відбудеться відкриття оновленого Центру надання адміністративних послуг — першого на Львівщині Дія Центру.

Ще навесні Бориславська міська рада перемогла у відборі об’єктів, фінансування яких здійснювалося за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг. І ось оновлене приміщення готове до відкриття. В межах виконання цього проєкту було проведено ремонтні роботи, закуплено нові меблі, комп’ютерну техніку, ліцензійне програмне забезпечення, кліматичну техніку, — створено комфортні умови для обслуговування населення Бориславської міської територіальної громади.

Тож вже з середи оновлений Дія Центр прийматиме відвідувачів. Графік роботи: з понеділка до четверга з 8:00 до 16:00, п’ятниця з 8:00 до 15:00 (без обідньої перерви).

Бориславська міська рада запрошує представників засобів масової інформації на урочисте відкриття Дія Центру, яке відбудеться об 11:00 за адресою: вул. Шевченка, 42 (приміщення Бориславської міської ради, перший поверх). 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top