У Дрогобичі поліцейські затримали чоловіка за погрози правоохоронцям зброєю

ФОТО поліції Дрогобича

У Дрогобичі поліцейські затримали чоловіка за погрози правоохоронцям зброєю.

Про це повідомили у поліції Дрогобича.

Потерпілих внаслідок події немає. За скоєне місцевому мешканцю загрожує покарання – до трьох років позбавлення волі.

“Вчора близько 18.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від жителя Дрогобича про те, що його 47-річний син вчиняє домашнє насильство у своєму помешканні на вулиці Горішня Брама. За вказаною адресою негайно виїхали поліцейські мобільної групи реагування на домашнє насильство та інші співробітники Дрогобицького районного відділу поліції.

Під час встановлення обставин події зловмисник, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, на зауваження правоохоронців не реагував, поводив себе агресивно та погрожував їм предметом, схожим на пістолет”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Крім того, за вчинення домашнього насильства його буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Досудове розслідування триває.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top