Поліція покарає блогера за гучну вечірку у Львові

Поліцейські склали протокол за недотримання карантину на організатора гучної вечірки у Львові 27 листопада. Йому загрожує штраф від 17 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

У поліції повідомляють, що в суботу, 27 листопада, під час моніторингу соцмереж поліцейські виявили інформацію про масове святкування в одному із закладів у центрі Львова. Правоохоронці встановили особу організатора вечірки, 27-річного мешканця міста Чернівці.

За порушення карантинних обмежень склали протокол за ч.1 ст.44-3 «Порушення правил карантину щодо людей»  Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладання штрафу  у розмірі від 17 тисяч гривень.

Коротко про святкування дня народження Олександра Заліска

  • Інстаграм-блогери 27 листопада, у День пам’яті жертв Голодомору, розважались на вечірці з еротичною тематикою Show bar у львівському Будинку вчених.
  • Її влаштував Олександр Заліско з нагоди свого дня народження.
  • Ведучий дійства Володимир Остапчук підписав фото святкування так: “Голодна блогерська туса”.
  • Шоковані цинізмом користувачі соцмереж почали коментувати дописи учасників вечірки.
  • Однак блогери не поспішали вибачатися. Натомість вони просто закрили коментарі під дописами зі святкування і спокійно продовжують публікувати фото та відео.
  • Серед запрошених на день народження Заліска були Наталі Литвин (1 мільйон підписників), Таня Самбурська (1,5 мільйона підписників), Валерія Юрченко (1,3 мільйона підписників), Саша Бо (1,9 мільйона підписників) та інші.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top