У п’ятиповерхівці на Миколаївщині стався вибух газу — зруйновано 2 поверхи. Евакуювали 50 людей

Фото ДСНС

У місті Нова Одеса Миколаївської області зранку 27 листопада стався вибух у п’ятиповерховому житловому будинку. Внаслідок цього було зруйновано 4 і 5 поверхи.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій Миколаївської області.

Рятувальники евакуювали з пошкодженого під’їзду 50 мешканців. Унаслідок вибуху постраждало троє людей, яких врятували та передали медикам. В однієї людини попередньо перелом руки і пошкодження хребта, ще двоє — в шоковому стані.

За даними поліції, у квартирі на четвертому поверсі може перебувати жінка, яка проживала сама.

За попередніми даними, вибух стався через витік побутового газу.

Надзвичайники наразі демонтують зруйновані елементи конструкцій будинку. Поліція забезпечує охорону. До робіт залучено 107 людей та 24 одиниці техніки. На місці працюють кінологи та психологи.

Нагадаємо, що в Єдиному державному реєстрі судових рішень опубліковано Ухвалу Дрогобицького міськрайонного суду в складі головуючої судді Курус Р.І. у справі про кримінальне правопорушення у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг та службової недбалості.

Мова йде про гучну справу, яка стала наслідком трагедії на вулиці Грушевського, яка відбулася  28 серпня 2019 року. Тоді стався обвал частини будинку на вулиці Грушевського, 101/1. Там повністю обвалився один під’їзд. Через це загинуло восьмеро дрогобичан.

17 листопада 2021 року Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області вирішив закрити кримінальне провадження у цій справі.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top