Марта Слотило до Тараса Кучми: “У Дрогобичі досі немає прозорих правил отримання земельних ділянок” (ВІДЕО)

Фото ДМР

На черговій сесії Дрогобицької міської ради, яка відбулася 25 листопада, депутатка Марта Слотило зачитала звернення, яке було адресоване, зокрема, міському голові Тарасу Кучмі.

Депутатка зазначила, що у Дрогобичі досі невстановлено прозорі правил для отримання громадянами земельних ділянок. Нещодавно у Дрогобичі були прийняті зміни у правила проведення земельних торгів і введено норму, яка зобов’язує кожного, хто має намір взяти участь в аукціоні, отримати погодження виконавчого комітету.

На думку депутатки такі речі обмежують права людей, які мають намір позмагатися за право купити комерційну землю у Дрогобичі.

Також депутатка звернула увагу, що у Дрогобицькій міській раді досі не призначено голову земельної комісії і це, зокрема, гальмує нормальний процес роботи та свідчить про брак відповідальності за процеси у земельній сфері.

Міський голова, коментуючи виступ Марти Слотило, назвав її некомпетентною та  зазначив, що відповідальність у земельній сфері несуть секретар міської ради Орест Каракевич та заступник  – Ігор Герман.

Повний виступ Марти Слотило та коментарі Тараса Кучми можна переглянути у відео:

Нагадаємо, що кілька місяців у Дрогобицькій міській раді відсутній голова земельної комісії. Степан Кулиняк, який також є головою Дрогобицької РДА, та займав цю посаду від початку ради, яку обрали у 2020 році, відмовився від головування у цій непростій комісії. Місце залишається вакантним.

Share this post

4 Replies to “Марта Слотило до Тараса Кучми: “У Дрогобичі досі немає прозорих правил отримання земельних ділянок” (ВІДЕО)”

  1. Сидір Миколайович сказав:

    Головою комісії слід Дьорку обрати, заступником Задорожного.

  2. Ігор Семків сказав:

    Але Кучма тримається за громадську земельку!!! Молодець Марта – болючу тему підняла!

  3. Olga Leda сказав:

    Давно пора те питання вирішити! Кучма усю землю під себе підгріб!

  4. Василь Лановий сказав:

    А що інші депутати її не підтримали? На холєру ми їх тоді вибирали? Кучма долярами їм писка заклеїв?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top