Дрогобичанин Максим Проць – став наймолодшим арбітром в історії Кубка України з футзалу

Максим Проць, який навчається в 11-А класі ліцею №1 імені Івана Франка, став наймолодшим арбітром в історії Кубка України з футзалу.

Про це повідомили у Ліцеї №1 імені Івана Франка.

“Максимові в травні виповнилося лише 16 років, проте він уже чотири сезони поспіль вдало проводить матчі у дитячо-юнацькій футзальній лізі України і навіть навесні цьогоріч асистував у товариському поєдинку між жіночими національними збірними України та Польщі.

І ось, 20 листопада 2021 року, Асоціація футзалу України довірила юному Максиму Процю провести в якості арбітра поєдинок Кубка України серед дорослих команд. В місті Ужгороді Закарпатської області місцевий “Ужнет” змагався з командою “Урожай” міста Чернівці. Матч видався надзвичайно напруженим, були і вилучення, і пенальті, і багато голів (2:6) – справжній кубковий двобій, з яким арбітри впоралися належним чином.

Приємно зазначити, що Максимові Процю, якого навчає фізичній культурі Христина Орестівна Дудник, у цьому матчі допомагали колеги, які теж мають відношення до Ліцею №1 імені Івана Франка. Це – випускник ліцею Орест Дуцяк та магістрант інституту фізичної культури і здоров’я ДДПУ ім. І.Франка Микола Герчук, який проходив практику у старших класах нашого ліцею”, – йдеться у повідомленні.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top