До Львова прибув борт із пораненими військовими

До Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові прибули четверо поранених військових, які зазнали мінно-вибухових травм. Про це інформує АрміяInfo.

Як повідомляється, один травмований і троє поранених військових були доправлені із Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, що в Харкові, у Львів для подальшого лікування і реабілітації.

Під час аеромедичної евакуації пацієнти на борту літака перебували під постійним наглядом лікарсько-сестринської бригади. Стан здоров’я трьох захисників – середньої тяжкості, вони зазнали мінно-вибухових травм. Четвертий військовослужбовець перебуває у важкому стані.

«Ми отримали всю необхідну медичну інформацію про поранених і травмованих заздалегідь. Це дозволило лікарям підготуватися. Для лікування є все необхідне: медикаменти, обладнання і, найважливіше, кваліфікований і відданий своїй справі медичний персонал Центру. Війна триває, воїни жертвують на передовій найдорожчим – своїм здоров’ям. Ми, військові медики, робимо все можливе, аби надати їм допомогу і турботу найвищого рівня», – розповів начальник відділення невідкладної допомоги ВМКЦ ЗР підполковник медичної служби Ігор Шенгофер.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top