Депутати Верховної Ради закликали СБУ дати оцінку діяльності антивакцинатора Стахіва

Депутати Верховної Ради закликали Службу безпеки України перевірити діяльність одного з найвідоміших у країні антивакцинаторів Остапа Стахіва. До них також долучився депутат з Львівської міської ради.

Як відомо, з такими зверненнями до СБУ та МВС звернулися депутати Верховної Ради від Голосу Роман Лозинський, Наталія Піпа, Галина Васильченко та Ярослав Рущишин.

На їхню думку, виступаючи проти вакцинації від коронавірусу, Стахів порушує статті Кримінального кодексу, оскільки через поширення дезінформації щодо цього питання «загинули тисячі українців».

“833 смерті за попередню добу. Лише офіційно.Як на мене, в такий час пропагувати антинаукову маячню — це злочин. І саме цим займається один відомий львівський персонаж Остап Стахів.Сьогодні з колегами спрямували звернення до СБУ та МВС із вимогою розпочати розслідування щодо його шкідливої діяльності на Львівщині.Детально про те, яку брехню активно поширює ця людина, писали VoxCheck: https://t.me/voxcheck/1496“, – написав Роман Лозинський.

Крім того, з подібним зверненням також звернувся депутат Львівської міської ради, ветеран війни, Ігор Шолтис. Він вважає, що його дії можуть координуватися спецслужбами Росії з метою повалення конституційного ладу в країні.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top