На Донбасі загинув воїн із Яворова

У зоні проведення Операції Об’єднаних сил під час виконання службових обов’язків 7 листопада загинув військовий з Львівщини – головний сержант Віталій Павлисько.

Як повідомили у 24-ій окремій механізованій бригаді 47-річний військовослужбовець родом з Яворова, служив за контрактом.

“Віталій, разом з іншими військовослужбовцями, знаходився на бойових позиціях. Саме в цей момент бойовики здійснили обстріл із 120 мм мінометів. Під час обстрілу, коли головний сержант Павлисько разом із іншими військовослужбовцями переміщалися в укриття, одна із ворожих мін розірвалася поряд із бійцями. Внаслідок цього Віталій отримав осколкове поранення несумісне із життям. Побратими та командування підрозділу, де головний сержант Павлисько Віталій Миколайович проходив службу з самого початку російсько-української війни, згадують його як дуже сміливого, порядного, відповідального, працьовитого та кваліфікованого військовослужбовця, гарного воїна та авторитетного армійця, який постійно проявляв розумну ініціативу та завжди був надійною підтримкою та опорою для своїх командирів, підлеглих та побратимів.Віталій Миколайович народився 29 листопада 1973 року. Він назавжди залишиться в нашій пам’яті, як Герой, що віддав своє життя за нашу державу, за вільну та незалежну Україну”, – йдеться у повідомленні 24 окремої механізованої бригади.

У військовослужбовця залишились дружина та двоє дітей – син і донька.

У повідомленні штабу ООС йдеться, що росіяни вісім разів порушили режим припинення вогню, зокрема – двічі били із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Під час обстрілу, крім Віталія Павлиська, поранення отримали ще двоє військових.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top